معرفی کتاب :

نام کتاب: خیام و عقاب الموت

نویسنده: فردین مهاجر شیروانی

سال چاپ: 1382

نوبت چاپ: اول

فلسفه  خیام و طرز نگاهش به جهان و هستی و مساله قیامت طرفداران زیادی دارد و برای الموتی ها جالب است که بدانند  چه رابطه ای بین خیام و الموت برقرار بوده . خیام و اسماعیلیان الموت عقایدی بسیار نزدیک به هم دارند  و در بسیاری از جشن ها و آیین های الموت و اسماعلیان الموت رد پای افکار حکیم عمر خیام پیداست .

غیاث الدین ابوالفتح، عمر بن ابراهیم خیام (خیامی) در سال 439 هجری (1048 میلادی) در شهر نیشابور و در زمانی به دنیا آمد که ترکان سلجوقی بر خراسان، ناحیه ای وسیع در شرق ایران، تسلط داشتند. وی در زادگاه خویش به آموختن علم پرداخت و نزد عالمان و استادان برجسته آن شهر از جمله امام موفق نیشابوری علوم زمانه خویش را فراگرفت و چنانکه گفته اند بسیار جوان بود که در فلسفه و ریاضیات تبحر یافت. خیام در سال 461 هجری به قصد سمرقند، نیشابور را ترک کرد و در آنجا تحت حمایت ابوطاهر عبدالرحمن بن احمد , قاضی القضات سمرقند اثربرجسته خودرادر جبرتألیف کرد.

خیام سپس به اصفهان رفت و مدت 18 سال در آنجا اقامت گزید و با حمایت ملک شاه سلجوقی و وزیرش نظام الملک، به همراه جمعی از دانشمندان و ریاضیدانان معروف زمانه خود، در رصد خانه ای که به دستور ملکشاه تأسیس شده بود، به انجام تحقیقات نجومی پرداخت. حاصل این تحقیقات اصلاح تقویم رایج در آن زمان و تنظیم تقویم جلالی (لقب سلطان ملکشاه سلجوقی) بود.

مشخصات کتاب :

› عنوان: کتاب خیام و عقاب الموت
› نویسنده: فردین مهاجر شیروانی
› زبان: فارسی
› فرمت فایل: PDF
› تعداد صفحات: 580
› حجم فایل: 20/3 مگابایت

لینک دانلود : دانلود کتاب با لینک مستقیم
عنوان: کتاب خیام و عقاب الموت
توضیحات: نوشته فردین مهاجر شیروانی